Ha zangers en zangeressen van de Bubbel,

Mijn naam is Diana en ik ben sinds 2016 dirigent van de Bubbel. Wat is het leuk om met zoveel kinderen te zingen over en voor God! Ik ben getrouwd met Arjan. In het dagelijks leven ben ik thuis bij onze zoontjes Sep, Mats en Jens, geef ik voorstellingen met kindertheater Onwijz en sta ik soms voor de klas als invalleerkracht.

Ben je nog nooit bij de Bubbel geweest? Kom dan snel een keer meezingen!

Tot ziens!

Hartelijke groetjes,
Diana

Hoi allemaal!

Sinds 2009 ben ik de pianist van de Bubbel. Mijn naam is Jeroen Schumacher. Samen met Carolien heb ik 2 dochters. Mijn baan bestaat uit heel veel dingen die met computers te maken hebben. Erg ingewikkeld en wellicht niet zo interessant om hier te melden.

Wat ik wel kan vertellen is dat ik heel enthousiast wordt als ik jullie hoor zingen! Bovendien is het geweldig om met zo’n grote groep kids muziek te maken ter ere van onze Schepper!

Groetjes!
Jeroen